Konferenser på centrala orter

Att åka på konferens innebär ofta att man som medarbetare får åka tillsammans till en större stad där det är en konferens. Det praktiska har varit att det skall finnas en trafikerad flygplats i närheten för snabb dit och hemresa, andra väljer dock att åka kommunalt eller att samåka med sina kollegor. Att åka på en konferens i Göteborg kan vara mysigt och med tanke på den stora staden så finns det gott om aktiviteter att ägna sig åt. Stockholm är också en sådan stad som efterfrågas för resor, men det har nu börjat vända och de lite mindre städerna har börjat få trafik från personer som är sugna på att gå på kurs.

Orter blir allt mer centrala

Tack vare kundernas vilja att flyga så har flygplatserna i lokala städer utvecklats och de är allt mer trafikerade idag. I Jönköping har man bland annat fått utöka flygplatsens resmål och nu bär flygplanen iväg på charterresor till Kroatien bland annat:

Tidigare har vi bara kört från de stora flygplatserna. Men både Jönköping, Visby och Norrköping visar på sådan efterfrågan och fullbeläggning att vi bestämt oss för att utöka även här, fortsätter Kajsa Moström.
Ett nytt resmål i Kroatien är Zivogosce som ligger strax söder om Makarska-rivieran. Orten passar bäst för den som föredrar lugn och ro, sköna bad och vackra stränder framför nöjesliv och aktiviteter.

Nu kanske resan inte ska gå så långt, Sverige är dock duktiga på inrikesresor och att sätta sig på ett flyg från Malmö för att åka norrut till till exempel Borlänge tar knappt två timmar. Vi blir allt mer centrala även ute på landsbygderna alltså och i det stora hela är det enkelt att ta sig runt om i Sverige.

Scroll to top