Carola till Huskvarna

Nu är det sommar och då blir man lite extra glad i kroppen. Med sommaren kommer mer glädje, skratt och även musik. Allt fler artister ger sig ut i värmen och en av de stora kommer till Huskvarna i slutet av augusti.

11265159-carola-pa-o-helga-natt-2014Och det är ingen liten artist som kommer till Jönköping, utan självaste Carola. Hon verkar även älska Jönköping då hon var här även i februari och spelade. Så, kanske är Jönköping favoritstaden? Vad man kommer att kunna förvänta sig av hennes sommarturné och spelningen i Jönköping är att den kommer ha extra allt och en otroligt dyr ljusshow. Men det är ju ganska så självklart när det kommer till Carola, visst? Men några avancerade rörelser? Ja, kanske, men då hon har en knäskada som säkert inte undgått någon så kommer hon förhoppningsvis att vara lite lugnare för att till hösten genomgå en operation.

Och till hösten kan vi även förvänta oss nya låtar från henne och vännen Ola Salo, och om vad det kommer bli för platta säger hon följande:

”Jag och Ola ska ses i höst. Sedan får vi se var det landar. Vi gillar ju samma musik, låtar i samma musikaliska klädnad.”(läs mer)

Känner du för att du vill ladda med ännu mer musik kan du svänga till Göteborg innan och ta del av årets Way out West festival. För en lite weekend där är aldrig fel, något vi även skrivit om tidigare.

Scroll to top