Så packar du smart för din semester

Packning är en av de mindre roliga förberedelser som du behöver göra innan din semester. Många upplever också att det är svårt att både packa rätt men också få plats med allt. När du åker iväg på weekendresa är det extra viktigt att packa smart.

Ska du till exempel till Jönköping på en weekendresa behöver du kanske en mindre resväska. En resväska kan hålla i flera år om du köper den från ett bra varumärke, läs om Cavalet resväskor på https://xn--resvskor-3za.se/varumarken/cavalet/ där de har funktionella lösningar och fri frakt.

– Det är många som är väldigt sugna på att resa och semestra, säger Helene Berg som är vd för Smålands turism till SVT.

Många sevärdheter för hela familjen

Jönköping är en stad som bjuder på både historia och kultur. Det finns även spännande naturområden att upptäcka. Staden ligger till exempel intill Vättern och har en vacker botanisk trädgård. För barnfamiljer är High Chaparral med Vilda Västern-tema ett roligt äventyr. Jönköping är även en populär studentstad vilket också bidrar till ett aktivt stadsliv. Beroende på vilken årstid du åker kan du behöva packa ner olika sorters kläder.

Tips inför packning

För de som vill vara aktiva och utforska Vättern med dess omnejd kan ett par gympaskor och träningskläder vara bra att packa ner. Sveriges natur lockar många besökare både från utlandet och svenskar. Ska du istället upptäcka staden och utbudet av caféer och restauranger kanske du vill ha lite mer stilrena kläder och skor i din packning. När du går på gatorna i Jönköping kan det också vara smidigt att ha en resväska från Cavalet. Deras resväskor har fyra dubbelhjul och ett kodlås för maximal säkerhet.

Scroll to top