pool på hotellet

Att resa en längre sträcka

pool på hotellet Att resa långt innebär ofta mycket planering och hamnar man på fel ställe, fel hotell eller bara helt enkelt vantrivs så är det svårt att lösa. Olika steg för hur man kan förbereda sig innan man reser bort är guldvärt om man inte vill riskera att bli missnöjd. Ofta informerar hotellet om deras faciliteter men tyvärr stämmer inte alltid dessa om man inte kan kontrollera innan.

Att resa från Jönköping som ligger i de södra mellersta delarna av Sverige så kan en resa till Malmö eller Umeå bli en lång resa och blir inte ankomsten som man tänkt så är det högst olämpligt. Idag skall det finnas guider för att kunna läsa av hotellens stjärnor. Det positiva med att det blir skärpta regler för hur man får tillföra en stjärna till sitt hotell är att man inte kan ”lura” sig till en oförtjänt stjärna och det kan fungera som en riktlinje för standarden på hotellet. Det finns dock bättre och mer korrekta vägvisare till hur ert boende kommer att bli:

  • 1. Andras erfarenheter borde väga tungt i detta sammanhang, ofta upplever vi ett boende ungefär lika. På Internet finns det gott om omdömen för hotellen, ska ni till Malmö så är Hotellmalmo.nu perfekt för att ta reda på hur standarden ser ut. Det praktiska då är också att man kan passa på och boka hotellet samtidigt som man tar reda på mer. Det finns sidor för de flesta städer och de flesta hotellen.
  • 2. Om det dock saknas omdömessidor för just det hotellet ni planerar att bo på så kan det vara en bra idé att kontakta en bekant som bor i staden och kolla om de vet något.
  • 3. För utomlandssemester finns Tripadvisor som man kan använda på engelska. Är det ett välkänt hotell så finns det med, är det inte det så bör ni nog avstå från att boka det hotellet.

Gå inte bara på bilder

Vi har en tendens till att bara gå efter bilder och beskrivningar när de båda kan bli manipulerade. Men sanningen är den att bilder kan ge en ganska bra uppfattning om hur ett hotell kan vara. Se till att vara lite mer cynisk än naiv och ta allt med en lite nya salt, reglerna utomlands för hur man får marknadsföra sitt hotell kan skilja sig från Sverige.

Scroll to top